Ilyen a BTC: nyílt nap a Városmajorban

Közzétéve:

Mint arról a közösségi médiából értesülhettetek már, július 29-én szombaton, azaz holnap nyílt napot tart a Budapest Tenisz Centrum.

Várunk mindenkit, aki kíváncsi a klubra, de még inkább, aki szeretne nálunk teniszezni, és komolyan gondolja, hogy versenyzői karriert épít ebben a sportágban.

Szakmai igazgatónk, Balázs Attila, és edzőink közül Balázs György, Tatár Zsolt, valamint Varga Antal jelen lesz, és miután körbejárták az érdeklődőkkel a helyszínt, megmutatták nekik minden zegzugát, és megtartották bemutató edzésüket, készséggel válaszolnak mindenki kérdéseire.

Balázs Attila külön is a végén 13 órától, megtudhatjátok tőle, hol tartott ő a teniszben gyermekkorában, és milyen út vezetett számára onnan a profik közé, hogyan lett tagja a sportág legszűkebb elitjének, a felnőtt világranglista legjobb száz játékosának az ATP Touron. Ahol négy esztendeje például döntőt játszott az éppen ezen a héten zajló horvátországi, umagi 250-es tornán, több ezer néző előtt.

Kapunyitás és gyülekező 9:30-tól, 10:00-kor kezdődik és a tervek szerint 14:00-ig tart a program, jelentkezni rá a facebookos oldalunkon létrehozott eseményben lehet az Ott leszek gombra kattintva.

IMG_8790_Fotor_Collage