Budapest Tenisz Centrum (BTC) Amerikai Tenisz Ösztöndíj Programja

Célunk, hogy játékosainkkal megszerettessük a tenisz világát és biztosítsuk számukra az ehhez szükséges kiemelkedő szaktudást, eszközöket és környezetet.

Már egészen kicsi kortól (3-4 éves) kezdve részesei lehetnek a Budapest Tenisz Centrum (BTC) aktív versenytenisz életének, elsajátítva a profi tenisz legfontosabb technikáit.

Fontosnak tartjuk, hogy a BTC játékosainak a képességeikre figyelemmel megfelelő időben akár a játékosok életpályáját meghatározó lehetőségeket is tudjunk kínálni. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Budapest Tenisz Centrum (BTC) saját Amerikai Tenisz Ösztöndíj Programja.

egyedülálló lehetőség fiataloknak

Kinek szól az Amerikai Tenisz Ösztöndíj Programunk?

BTC-Főoldal-1
BTC-Főoldal-2
BTC-Főoldal-3
BTC-Főoldal-4

Amerikai egyetemi továbbtanulásban gondolkodsz

Az Amerikai Egyetem programot azon fiatal és tehetséges magyar játékosoknak szervezzük, akiknek a profi nemzetközi tenisz karrier mellett alternatív lehetőséget nyújthat a tenisz sportösztöndíj keretén belül finanszírozott amerikai egyetemi továbbtanulás.

Sportban és tanulmányban is a maximumra törekedsz

Egyesületünk filozófiája, hogy a nálunk játszó gyerekek lássanak maguk előtt sport-és tanulmányi perspektívát. Fontos, hogy lássák, honnan hová juthatnak el. A BTC kiemelt célkitűzése az is, hogy teniszezőinknek ne csak a sportkarrierjükre, hanem az életpályájukra értelmezhetően is kínáljunk lehetőséget.

Amerikai sport és tanulmányi ösztöndíj elnyerésére törekedsz

A jelentős, de nem felnőtt profi tenisz felé orientált gyerekeink és az időközben hozzájuk csatlakozó játékosok számára – fél-, illetve egy vagy kettő éves - a tanulás és sport összhangjára fókuszáló projektet indítunk, mely amerikai sport-és tanulmányi ösztöndíj elnyerését célozza meg a játékos tenisztudása és tanulmányi eredményei alapján.

Amerikai Tenisz Ösztöndíj Programunk 3 csomagban érhető el:

Komfort program csomag

A program időtartama: 2 év, összesen 24 hónapos program Jelentkezők kora: 16 éves kortól
  •  

Rapid program csomag

A program időtartama: 1 év, összesen 12 hónapos program Jelentkezők kora: 17 éves kortól
  •  

Last chance program csomag

A program időtartama: fél év, összesen 6 hónapos program Jelentkezők kora: 17 éves kortól
  •  

Mit tartalmaznak a csomagok?

A programcsomagok tartalma:

kapcsolat

Kérdésed van?

Ha további kérdésed lenne a Budapest Tenisz Centrum (BTC) Amerikai Tenisz Ösztöndíj programjával és az egyes csomagokkal kapcsolatban, vagy már most tudod, hogy szeretnél belevágni, akkor keresd bátran Kaszás Benjámint a + 36 30 940 1228 telefonszámon vagy btcrecepcio@gmail.com e-mail címen.