Táborok a BTC-n – nem késő jelentkezni

Közzétéve:

Az eddigi évekhez hasonlóan idén sincsen nyár BTC-s tábor nélkül. Olyannyira, hogy ahogy a nyár, a táboroztatás is már majdnem féltávnál jár, mert a hat turnusból a harmadik tart épp, a júniusi kétszer ötnapos etapon már túl vagyunk, aztán lesz még a július 17–21-ei, a július 31–augusztus 4-ei és az augusztus 14–18-ai héten.

„Nagyon jó hangulatban telt az első két hét. A gyerekek rengeteget játszottak, öröm volt nézni a lelkesedésüket, különösen amikor extra program keretében Marozsán Fábiánnal szelfiztek, aki mostantól gyakran megfordul majd a gyerekek között. A nyár folyaman hetente egyszer vendégül látjuk a Hegyvidéki Úszóiskola növendékeit, akik nagyon élvezik a Budapest Tenisz Centrumban töltött időt” – tudtuk meg Rényi-Vámos Beától, a tábor egyik edzőjétől, aki Bodnár Bettinával terelgeti nap mint nap a lelkes gyereksereget a klub területén.

A szervezők nagyon köszönik az eddigi résztvevők bizalmát, szeretettel várják a további jelentkezőket a napi két teniszedzést magukba foglaló, hétfőtől péntekig tartó táborokba, amelyekre három díjszabás van érvényben: az öt teljes nap étkezéssel 55 000 forintba kerül, az öt nap délelőtti program ebéddel vagy a délutáni program ugyancsak ebéddel 35 000 forint, míg egy teljes nap étkezéssel 14 500 forint.