Amikor befejeződik a tanév

Közzétéve:

Itt a forró nyár, így újra köszönthetjük a Nyári Tenisztábor résztvevőit (is) a Városmajorban! Örülünk annak, hogy folytatódik a hagyomány, hiszen a gyerekek mindig jó hangulatot hoznak magukkal a Budapest Tenisz Centrumba.

Június közepén indult a programsorozat, az eddigi élményekről, tapasztalatokról Bodnár Bettina BTC-edzőt kérdeztük.

 

„Létszámban jól állunk, hiszen a környező iskolákban is már befejeződött a tanév. Ez meglátszott a múlt héten, hiszen 32-34 gyerek jött hozzánk. Hangulatos napokon vagyunk túl, folyamatosan fejlődnek a gyerekek. Hétfőtől péntekig olyan javulást érünk el, hogy azok a srácok is tudnak már egymással ütögetni, akik életükben először fognak ütőt a kezükbe.”

 

A szakember hozzátette: az érdeklődők úgy jönnek a BTC-re, hogy tévében már biztosan láttak teniszt, pályát és ütőt.

 

„Egyikőjüknek sem volt ismeretlen a sportág. Nyilván az alapoktól kezdjük a foglalkozást azoknál, akik először fognak ütőt a kezükbe. Azért a múlt héten az időjárás, a nagy meleg erősen befolyásolta a gyerekek figyelmét. Csütörtökre, péntekre már ők is elfáradtak. Szerencsére a félig fedett fedett pályán azért átjár a levegő, ez pedig segíti a munkánkat. Nyilván a táborba azért játékosabb feladatokkal készülünk, ennyiben különbözik a versenycsoportjaink évközi edzéseitől.”

Természetesen a Budapest Tenisz Centrum továbbra is várja nyári táborába a gyerekeket, a jelentkezéssel kapcsolatos információkat megtalálják a szórólapon!

 

 

tabor